Βίντεο: Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στον Αγιασμό των υδάτων του Πειραιά

0


Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά γιόρτασε η ΛΑΕ τα Θεοφάνια και χαρακτήρισε την πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία
Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό στον Πειραιά, γιόρτασε η Λαϊκή Ενότητα τα Θεοφάνια.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, που έδωσε το παρών στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, δέχθηκε αποδοκιμασίες από μέλη της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποίησαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:
«Η κυβερνητική πρόταση αποτελεί ένα μεγάλο σφαγείο για τις συντάξεις. Σε πρώτη δόση θα σφαγιαστούν όσοι θα πάρουν σύνταξη μέσα στο 2016 και μετά. Σε δεύτερη δόση, το σφαγείο θα επεκταθεί, μετά τις διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, σε όσους παίρνουν ήδη σύνταξη.
Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης.
Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα.
Ότι δεν κατάφεραν Σημίτης – Γιαννίτσης πάει να το αποτελειώσει κυνικά και μεθοδευμένα το δίδυμο Τσίπρα – Κατρούγκαλου.
Να είναι βέβαιοι ότι τα ανάλγητα σχέδια τους θα ναυαγήσουν από τον κοινωνικό ξεσηκωμό».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στον Αγιασμό των υδάτων του Πειραιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator