ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - Βίκυ Σταμάτη: "Ο Γιώργος Παπανδρέου εκβίαζε τον άνδρα μου και τον Σμπώκο"

0


Aνταπόκριση από την Κολομβία των Βαλκανίων

Η Κολομβία των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται μέσα από τις αφηγήσεις της Βίκυς Σταμάτη. Ακόμη κι αν οι ισχυρισμοί της δεν ευσταθούν αποδίδει την διαχρονική ατμόσφαιρα μπόχας της πολιτικής ζωής του τόπου μέρος της οποίας υπήρξε και η Βίκυ Σταμάτη.

Οι καταγγελίες της σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για χρηματισμό και εκβίαση του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, θα απασχολήσουν τη Βουλή.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε με την “επιστροφή” της συζύγου Τσοχατζόπουλου στο Δαφνί, το 2013, και μάλιστα ενώπιον εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας Πεπόνης αφού είχε ενημερωθεί για τις καταγγελίες Σταμάτη, της είχε προτείνει να τις καταθέσει στην εκκρεμή δίκη για τα εξοπλιστικά.

Από την πλευρά της, είχε αρνηθεί εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της και επισημαίνοντας παράλληλα ότι προτιμά την εισαγγελική έρευνα η οποία θα καταλήξει, αναγκαστικά, στη Βουλή, λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις που συνθήκες απόδρασής της από το Δαφνί, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε σε εκμυστηρεύσεις του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και σε τηλεφωνικές συνομιλίες που -κατά την ίδια- άκουσε.

Σύμφωνα με αυτά, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από Τσοχατζόπουλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, άνω των 3 εκ. ευρώ, απειλώντας ότι εάν δεν του το δώσει μπορεί να εμπλακεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει κάτι περισσότερο.

Το ίδιο είχε κάνει ο κ. Παπανδρέου και με άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε καταθέσει ότι είχε ακούσει μια τηλεφωνική συζήτηση του συζύγου της με τον τέως διευθυντή των εξοπλιστικών και ήδη καταδικασμένο Γιάννη Σμπώκο, ο οποίος -όπως κατάλαβε- είχε ενδώσει στον εκβιασμό.

Πάντα κατά τα λεγόμενα της, ένας Λίβιος πρέσβης, το όνομα του οποίου δεν θυμάται, είχε πλησιάσει τον Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να μεσολαβήσει για να φτάσει στα χέρια του κ. Παπανδρέου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η διαμεσολάβηση αποκρούστηκε από τον πρώην υπουργό, ενώ στη συνέχεια ο πρέσβης απευθύνθηκε σε Λιβανέζο επιχειρηματία και φίλο του κ. Παπανδρέου για να δει τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβει τα χρήματα.

Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, φοβούμενος το ότι γνώριζε την υπόθεση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ζήτησε να αλλάξει το όνομα του παραλήπτη και το νόμισμα στο οποίο θα παραδίδονταν τα χρήματα.
Ουδέν σχόλιο για τους ισχυρισμούς της Βίκυς Σταμάτη απαντούν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου

Κανένα σχόλιο, για όσα λέει η κ. Σταμάτη, ήταν η απάντηση συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου. «Όσοι ασχολούνται με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ή επιδιώκουν να προωθήσουν τα παιχνίδια και τις σκοπιμότητες τους μέσω αυτών, καλό είναι να γνωρίζουν ότι, και η κατηφόρα και η γελοιότητα, ακόμη και σε αυτή τη χώρα, θα έπρεπε να έχουν ένα όριο», ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - Βίκυ Σταμάτη: "Ο Γιώργος Παπανδρέου εκβίαζε τον άνδρα μου και τον Σμπώκο""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator