«Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου»: Ανάγκη προστασίας του σχολικού περιβάλλοντος

0


Το «Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου» (Σ.Κ.Δ.Ι.Σ.Π.) καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά συζύγου μιας συναδέλφου κυλικειάρχη σε σχολείο στη βορειοανατολική Αττική, ο οποίος με πρόσχημα να κεράσει σοκολάτες ή αναψυκτικά , παρέσυρε μικρά κορίτσια (μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου) στο εσωτερικό του κυλικείου και ασελγούσε εις βάρος τους.

Είναι αδιανόητο ο οποιοσδήποτε να προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις με θύματα μικρά και ανυποψίαστα παιδιά. Η παιδοφιλία καταδικάζεται σε κάθε περίπτωση!

Το Σωματείο μας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το εξής συμβάν και τονίζει πως τέτοιου είδους άνθρωποι δεν έχουν θέση στο χώρο των επαγγελματιών κυλικειάρχων, οι οποίοι δείχνουν πρωτίστως ανθρωπιά και έπειτα τον επαγγελματισμό τους απέναντι στους μαθητές. Βεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα σε όποιον χρειαστεί τη βοήθειά μας , ώστε να παραμείνουν στο χώρο μόνο αξιοπρεπείς επαγγελματίες και πιστεύουμε στην απόδοση δικαιοσύνης.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Θ. Μποτσώνης
(Πρόεδρος Σωματείου Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου)
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Σωματείο Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Πελοποννήσου»: Ανάγκη προστασίας του σχολικού περιβάλλοντος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator