ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: "ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ"

0Δεν μπορεί να λείψει κανένας από το προσκλητήριο!

Οσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δημιουργούν θλίψη και αγωνία στους Κορίνθιους ,οι οποίοι βλέπουν το νοσηλευτικό μας ίδρυμα να καταρρέει.

Για τους ιατρούς μάλιστα η αγωνία αυτή έχει ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα διότι οι περισσότεροι στο Νοσοκομείο Κορίνθου, περάσαμε μία σημαντική περίοδο της επιστημονικής μας κατάρτισης, έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και μας πλημμυρίζουν οι μνήμες.

Το Νοσοκομείο είναι υπόθεση όλων μας και κανένας δεν πρέπει να λείψει από το προσκλητήριο για την διάσωση του που κάνει η διοίκηση αλλά και οι εργαζόμενοι.

Αφορά και τους ιατρούς που με πολλές δυσκολίες υπηρετούν σε αυτό αλλά και όλους όσους ιδιωτεύουν.

Το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης των Κορινθίων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιστημονική και υλικοτεχνική επάρκεια του Νοσοκομείου μας.

Θεωρώ αυτονόητη αυτή την στιγμή την στράτευση ΟΛΩΝ των ιατρών της Κορινθίας για να ξεπεράσει τα προβλήματα το ίδρυμα.

Ολοι οι ιατροί οφείλουμε να συνδράμουμε με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί εθελοντικά στις ανάγκες του Νοσοκομείου, εφ' όσον η διοίκηση κρίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και σε όποιον τομέα κρίνει αυτή.

Προσωπικά δηλώνω εθελόντρια ιατρός και θα ανταποκριθώ άμεσα σε ότι μου ζητηθεί ή μπορεί να είμαι χρήσιμη.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
Ιατρός-Πνευμονολόγος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: "ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator