ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

0


Εκεί που η ελληνική αγροτιά δίνει το δυναμικό της “παρών”. Τα υπουργικά γραφεία και οι παρατρεχάμενοι τρέμουν και συνωμοτούν ώστε να μεθοδεύσουν την διάσπαση.

Πρέπει όμως να γίνει ξεκάθαρο πια στους αγρότες οτι το ασφαλιστικό και το φορολογικό έχουν ένα και μόνο σκοπό: Το ξεπούλημα της αγροτικής γης στις τράπεζες και στις πολυεθνικές της “συμβουλευτικής” γεωργίας και τη μετατροπή του αγρότη σε δούλο μέσα στο ίδιο του το χωράφι. Το κάνουν ήδη σε πολλές χώρες στον κόσμο, όπως στην Ινδία όπου δεκάδες χιλιάδες καταχρεωμένων και απεγνωσμένων αγροτών οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία.

Όλοι στο πλευρό της αγροτιάς για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα μνημόνια, την νέα κατοχή.
Όλοι στα μπλόκα, δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες που ενώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Στις παρουσες όμως συνθήκες μπαίνει ένα ερώτημα: Τι σημαίνει μπλόκο της εθνικής; Σημαίνει απλά κόψιμο της κυκλοφορίας ή σημαίνει ελεύθερη διακίνηση όλων των συμπολιτών μας, όλων των Ελλήνων που είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της αγροτιάς;

Μπλοκαρισμένοι ήταν μέχρι τώρα οι εθνικοί δρόμοι. Με την αυθαιρεσία των διοδίων που για να πας από την Πάτρα στην Αθήνα ή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη σου κοστίζει ο κούκος αηδόνι.

Οι αγρότες πρέπει να ανοίξουν τους δρόμους, πρέπει να μπλοκάρουν την κλοπή που διαπράττουν με τα διόδια οι “εθνικοί εργολάβοι”.

Ελεύθερη διακίνηση του λαού μέσα στη χώρα του. Οι δρόμοι είναι δικοί μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator