Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών: "ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ"

0


Δε μας προκαλεί έκπληξη η συνεχιζόμενη πολεμική εναντίον της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μας παρουσίας και δράσης από συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα. Το προβοκατόρικο νέο κείμενο του συντάκτη Λάκη Γιαννιδάκη βρίθει ανακριβειών και επιθέσεων παλαιάς κοπής που μόνο στόχο έχει την ηθική εξόντωση της Πρωτοβουλίας και του επικεφαλή της Παναγιώτη Ψηλογιαννόπουλου. Για να δόσει άλλοθι στην «άποψή» του «διορίζει» και γραμματέα Νομαρχιακής κόμματος.
Ως Πρωτοβουλία έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Εμείς από τέτοια δημοσιεύματα δυναμώνουμε, δεν υποχωρούμε. Η δημοτική μας παράταξη, παρούσα σε όλα τα μεγάλα ζητήματα εδώ και 1,5 χρόνο, έχει καταθέσει απόψεις και προτάσεις με νηφαλιότητα και μέτρο και όχι με κραυγές ή ύπουλα δημοσιεύματα σαν αυτό. Είναι πάντα παρών σε όλους τους αγώνες που αφορούν την πόλη και όχι μόνο. Και κυρίως έχει κινηθεί με πίστη στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες δημιουργήθηκε, ανεξάρτητα από κόμματα ή κυβερνήσεις.
Το κατάπτυστο αυτό δημοσίευμα που βρίθει ανακριβειών, ψεύδους και συκοφάντησης της παράταξής μας, μόνο ως μέρος μιας συντονισμένης επίθεσης εναντίον μας μπορεί να έχει αξία, όχι βέβαια ως κείμενο αλλά για το ποιοί είναι πίσω από αυτήν και σε τι αποσκοπούν. Έτσι κι αλλιώς ο συντάκτης του, για όποιον διαβάζει τα κείμενά του, πάντα ακολουθεί τον δρόμο της "στρατευμένης δημοσιογραφίας", διαλέγοντας προσεκτικά φίλους και εχθρούς.
Σε κάθε περίπτωση η Πρωτοβουλία είναι παρούσα στον Δήμο, λογοδοτώντας στους Κορίνθιους πολίτες για το έργο και την παρουσία της. Παρά την ενόχληση όλων αυτών που θα ήθελαν να παίξουν χωρίς αυτή, η παρουσία μας θα γίνεται εντονότερη όσο τέτοιες επιθέσεις μας ενώνουν και μας πεισμώνουν για το καλύτερο. Στον αγώνα αυτό σας καλούμε όλους δίπλα μας, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα, για το καλό όλων μας, στόχος για τον οποίο αγωνιζόμαστε τόσο καιρό. Εμείς θα είμαστε εδώ.

Αλήθεια πως ο Γιαννιδάκης που δεν παρακολουθεί τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν παίρνει μέρος στις συνεντεύξεις τύπου που δίνουμε, αγνοεί και δεν δημοσιοποιεί συνήθως τις ανακοινώσεις μας, δεν παρακολουθεί τις εκδηλώσεις μας, έχει πληροφόρηση και δυνατότητα κρίσης της παράταξής μας. Άξιος ο μισθός του.

Κόρινθος 20/1/2015
Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών: "ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator