Εντυπωσίασε ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Σικυωνίων στα Θεοφάνεια

0


Δελτίο τύπου από ιστιοπλοϊκό όμιλο Σικυωνίων.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων στη μεγάλη γιορτή του αγιασμού των υδάτων που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στο λιμάνι του Κιάτου.
Ο πολύ καλός καιρός επέτρεψε στους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθήσουν με τις οικογένειες τους την λειτουργία των Θεοφανίων και στη συνέχεια τη ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα.
 Φυσικό ήταν από τη μεγάλη αυτή γιορτή να μην λείπει ο ΙΣΤ.Ο.Σ, με τους αθλητές του να παρακολουθούν την τελετή μέσα από τα σκάφη τους, πλαισιώνοντας με τα μικρά άσπρα πανιά τους το χώρο της κατάδυσης του τιμίου σταυρού και δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό χρώμα σ' αυτήν.
Μετά το τέλος της τελετής τα μέλη του Δ.Σ., που παρακολούθησαν τον αγιασμό από το σκάφος του ομίλου «Αλκυών», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα των μικρών αθλητών, με τυχερούς τους επτάχρονους Ευάγγελο και Μάριο που μοιράστηκαν το «φλουρί».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντυπωσίασε ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Σικυωνίων στα Θεοφάνεια "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator