Δείτε ποιος διορίστηκε στο γραφείο της Ζωής (Έτσι εξηγείται γιατί σκούζουν - ΕΓΓΡΑΦΟ)

0


Από την ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ στη ΛΑΕ και από εκεί στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρέθηκε ο Κώστας Μαρματάκης. Με απόφαση του προέδρου της Βουλής, που αναρτήθηκε στη Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, διορίζεται στο γραφείο της πρώην προέδρου της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, στη Βουλή, ο Κ. Μαρματάκης ως μετακλητός υπάλληλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μαρματάκης ήταν από τα υπεύθυνα για το Οργανωτικό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ήταν και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Μετά το δημοψήφισμα και την υπογραφή της συμφωνίας διαχώρισε την θέση του, συνεργάσθηκε προεκλογικά με την ΛΑΕ και σήμερα βρίσκεται υπάλληλος της . Κωνσταντοπούλου σε μία εμφανώς πολιτική απόφαση.ΠΗΓΗ: avantipopolo.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε ποιος διορίστηκε στο γραφείο της Ζωής (Έτσι εξηγείται γιατί σκούζουν - ΕΓΓΡΑΦΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator