Στο γραφείο Κουρουμπλή, από απλή υπάλληλος, η γυναίκα του Βούτση

0


Λίγες ημέρες μετά το διορισμό στο Δημόσιο σχεδόν όλης της οικογένειας του γραμματέα – ράπερ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και το διορισμό της συζύγου του ξαδέλφου του Πρωθυπουργού, Γιώργου Τσίπρα στο γραφείο του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, άλλη μια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας που προκαλεί αντιδράσεις.

Πρόκειται για τη σύζυγο του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, η οποία μπορεί να είναι ήδη μόνιμη δημόσια υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο έχει αποσπαστεί ως ειδική σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, κάτι που σημαίνει ότι λαμβάνει και μεγαλύτερο μισθό, βάσει του σχετικού νόμου.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Παν. Κουρουμπλή στις 6.10.2015, αποσπάται αναδρομικά από τις 23.9.2015, λίγο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, η μόνιμη υπάλληλος του ΥΠΕΣ Αγγελική Παπάζογλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών.

Η κ. Παπάζογλου ανήκει στην κατηγορία ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), κλάδου διοικητικού – οικονομικού με βαθμό Δ’ και ΜΚ 3 (Μισθολογικό Κλιμάκιο) και από τον Σεπτέμβριο έχει αποσπαστεί σε θέση ειδικής συμβούλου με βαθμό Β’ και ΜΚ4.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τη μετακίνησή της αυτή, αυξάνεται κατευθείαν ο μισθός της λόγω απότομης ανόδου στην ιεραρχία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρασε πρόσφατα ειδική ρύθμιση από τη Βουλή, με την οποία έδωσε αυξήσεις σε όσους εργάζονται ως μετακλητοί ή αποσπασμένοι στα γραφεία υπουργών.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο γραφείο Κουρουμπλή, από απλή υπάλληλος, η γυναίκα του Βούτση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator