Το “αντικειμενικό” ρεπορτάζ της ΕΡΤ και το κοκομπλόκο στο Μαξίμου…

0


Ρεπορτάζ από ΕΡΤ: Λεει η λεζάντα κάτω απο την ανκοργούμαν και τους ρεπόρτερ στη ΝΔ: «Εν αναμονή της αναδειξης νέου αρχηγού στη ΝΔ», και αυτό τώρα που μιλάμε όλοι για 5-6 μονάδες διαφορά, και σίγουρο αποτέλεσμα. Η δημοσιογραφός παίρνει ρεπορτάζ απο Συγγρού και λέει τελειώνοντας το λινκ «ωραία, αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά γιατί αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε πως είναι στο 50,80 έναντι 49,20». Τη σταματάει ο ρεπόρτερ και της λέει «όχι εμείς έχουμε άλλη εικόνα, το αποτέλεσμα είναι 53,κάτι – 46,κάτι». Φαρμακώνεται η ανκορ φανερά, κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό και λέει «καλά, ευχαριστούμε, θα περιμένουμε τα αποτελέσματα». Αντιλαμβάνεστε πως το Μαξίμου έχει πάθει κοκομπλόκ, έτσι;

Maria Tsakos
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το “αντικειμενικό” ρεπορτάζ της ΕΡΤ και το κοκομπλόκο στο Μαξίμου…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator