Λεβέντης μαινόμενος: "Δε θα ανέβει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τη Λάρισα;;; (βίντεο)

0


Να παραμείνουν σε λειτουργία όσα κανάλια λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, ζήτησε κατά τη δευτερομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης πρότεινε στην κυβέρνηση αντί να δώσει λιγότερες άδειες να θεσπίσει αυστηρούς κανόνες σε ότι αφορά τον οικονομικό έλεγχο και τον πλουραλισμό, “αλλά να μην κλείσει η κυβέρνηση τα κανάλια”, όπως χαρακτηριστικά είπε”.

Ζήτησε τέλος από την κυβέρνηση να διαψεύσει τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να παραχωρηθεί τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία.

Μάλιστα, με το γνώριμο ύφος ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως εάν η κυβέρνηση δώσει τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία και κλείσουν το κανάλι Μακεδονία, τότε οι Συριζαίοι δεν θα μπορούν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τη Λάρισα.

Με ιδιαίτερη ένταση ξεκαθάρισε πως με τον τρόπο που κυβερνούν κατάφεραν να τον διώξουν, αφού όπως παραδέχθηκε ήταν φιλικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε σκοπό να δώσει και ψήφους σε πιθανές δύσκολες ψηφοφορίες για την κυβέρνηση. Ωστόσο, όπως είπε με τον τρόπο που κυβερνούν, τον έφεραν πλέον απέναντί στην κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης μαινόμενος: "Δε θα ανέβει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τη Λάρισα;;; (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator