"Γι'αυτό κρύψου, να μην σε ξαναδώ..."

0


φωτο: Το παρατηρητήριο
Το Βασίλη Παπακωνσταντίνου έβγαλε 16500 ευρώ το καλοκαιράκι από συναυλία στο Δήμο Ξάνθης, τα οποία ωραιότατα και νομιμότατα, κατατέθηκαν σε νομικό πρόσωπο-εταιρεία στη Βουλγαρία. Ωραία ως εδώ.
Το Βασιλάκη, το καλοκαιράκι ψήφισε ΟΧΙ και προέτρεπε όλα τα περήφανα Έλληναι στις συναυλίες του, να ψηφίσουν περήφανα και αυτά ΟΧΙ. Να ψηφίσουν να φτωχοποιηθεί η χώρα. Με αξιοπρέπεια, πάντα.
Το Βασίλη, βέβαια, ΔΕΝ είχε τίποτα να χάσει. Δραχμή ήθελε το άνθρωπο. Τα Έλληναι από την άλλη με τα 16500 ευρώ όλα κι όλα (και παίζεται και αυτό) σε ελληνικές τράπεζες, θα ήταν με το δελτίο στο χεράκι για λίγο ρυζόζουμο αλλα γεμάτα αξιοπρέπεια και εθνικό τσαμπουκά.
Βασιλάκη, εγώ δεν θα σου πω "χαιρετίσματα στην εξουσία". Θα σου πω όμως το αγαπημένο μου δικό σου τραγουδάκι:
"Γι'αυτό κρύψου, να μην σε ξαναδώ, στο λάθος δεν μπορώ ν'αντισταθώ"...

Kleo Chontzopoulou
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Γι'αυτό κρύψου, να μην σε ξαναδώ...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator