Θράκη: Αγρότες έκαναν επίθεση στον Σγουρίδη (video)

0


Επίθεση από αγρότες δέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης στη Θράκη, με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Το θερμό σκηνικό, σύμφωνα με το thrakinea.gr, διαδραματίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών, όπου βρέθηκε ο κ. Σγουρίδης για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Θρακών.

Πέρα από αυτό το επεισόδιο, ένταση υπήρξε και μεταξύ του υπουργού και του πρώην βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αν και τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, η αστυνομία παραμένει στο σημείο, και το Συνέδριο ξεκίνησε με καθυστέρηση.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θράκη: Αγρότες έκαναν επίθεση στον Σγουρίδη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator