ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: Φανατική υποστηρίκτρια του Πνευματικού... έκαψε το φαΐ - Ανάστατη η πόλη !!!

0


Ρεπορδάζ της sfedona.gr: Κλάψτε:

Αργά απόψε το βράδυ δεχτήκαμε την καταγγελία του συμπολίτη μας Γιάννη Παπαϊωάννου, που μένει στην οδό Ερμού 64 στην Κόρινθο.

Νομίμως ο συμπολίτης μας διαθέτει γκαράζ και όπως είναι φυσικό μπροστά από τα γκαράζ απαγορεύεται το πάρκινγκ.

Ακριβώς απέναντί του μένει μια Δημοτική υπάλληλος –απ ότι γνωρίζουμε φανατική υποστηρίκτρια του Δημάρχου Αλ Πνευματικού. (σ.σ. σύμφωνα πάντως με τις δικές μας πληροφορίες η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι φανατική υποστηρίκτρια του κου Νανόπουλου και του Ολυμπιακού !!!)

Τις τελευταίες μέρες ο κ. Παπαϊωάννου την παρακάλεσε ευγενικά να μην αφήνει το αυτοκίνητό της μπροστά από την είσοδο του γκαράζ γιατί είναι επαγγελματίας (υδραυλικός) και τον καλούν για δουλειές και πρέπει να φεύγει εκτάκτως ότι ώρα και αν είναι.

Αφού δεν κατάλαβε με τον ευγενικό τρόπο, ο συμπολίτης μας την προειδοποίησε ότι αν ξαναπαρκάρει παράνομα μπροστά από γκαράζ θα καλέσει την τροχαία.

Ούτε και έτσι κατάλαβε η κα Δημοτική υπάλληλος.

Συνέχισε με ανεξήγητο «τσαμπουκά» να αφήνει εκεί το αμάξι της.

Απόψε ο Παπαϊωάννου ειδοποίησε την τροχαία η οποία και αφαίρεσε τις πινακίδες της κυρίας.

Όμως το αυτοκίνητο δεν το μετακίνησε.

Και διερωτάται εύλογα ο καταγγέλλων: Πως θα σηκωθώ στις 6 το πρωί να μπω στο αυτοκίνητο μου και να πάω στην δουλειά μου;

Στο έλεος της Δημοτικής υπαλλήλου αν ο άνθρωπος πάει να βγάλει το μεροκάματό του;

Το κάνει έτσι από μόνης της λόγω «χαρακτήρα» ή υπολογίζει σε κάποιες πλάτες;

Δικαιολογημένα ο κ. Παπαϊωάννου διερωτάται : Δεν πιστεύω να δω αύριο να τις έχουν επιστρέψει τις πινακίδες;;!!


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: Φανατική υποστηρίκτρια του Πνευματικού... έκαψε το φαΐ - Ανάστατη η πόλη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator