Τουρκική εφημερίδα για τον Φίλη: "Μια γενναία παραδοχή από τον υπουργό Παιδείας"

0«Μια γενναία παραδοχή από τον υπουργό Παιδείας», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah, σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Το δημοσίευμα μεταφέρει τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, «στον ενικό» και σημειώνει ότι η τοποθέτησή του «προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης καθώς και των Ποντιακών Ενώσεων».

Μάλιστα υπογραμμίζει ότι ο κ. Φίλης πριν εκλεγεί βουλευτής ήταν δημοσιογράφος.

http://www.greekteachers.gr/?p=21240
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τουρκική εφημερίδα για τον Φίλη: "Μια γενναία παραδοχή από τον υπουργό Παιδείας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator