Αφιερωμένο στον κ. Φίλη... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

0Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, φαίνεται η πασίγνωστη στη χώρα της, Τουρκάλα ερμηνεύτρια, Şevval Sam, να τραγουδά τον τραγούδι της γενοκτονίας του Πόντου.

Τα συναισθήματα οργής και προδοσίας απέναντι στον Νίκο Φίλο, ξεχειλίζουν αλλά τι μπορεί να σχολιάσει κανείς, όταν οι Τούρκοι παραδέχονται την μαζική σφαγή των Ποντίων που ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδος αρνείται;

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφιερωμένο στον κ. Φίλη... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator