Ο Δήμος Σικυωνίων για το θάνατο του Αργύρη Δριτσόπουλου

0


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αναστάσιος Λεονάρδος, κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης ενημερώνοντας το Συμβούλιο ότι η συνεδρίαση γίνεται εκτάκτως και κατεπειγόντως, λόγω της αναγγελίας του θανάτου του Δριτσόπουλου Ανάργυρου, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος Τ.Κ. Κάτω Διμηνιού του Δήμου Σικυωνίων.

Το Συμβούλιο ομόφωνα αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν.3852/2010.

Ακολούθως ο Πρόεδρος αναφερόμενος στην προσωπικότητα του εκλιπόντος τόνισε :

«Στη μικρή μας κοινωνία κάθε απώλεια συνανθρώπου μας αποτελεί γεγονός δυσάρεστο και απευκταίο πολύ δε περισσότερο όταν αυτός που φεύγει αποτελεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που με τον τρόπο του αφήνει τη δική του σφραγίδα σε συμπεριφορές και πρακτικές.

Τέτοια προσωπικότητα υπήρξε ο αγαπητός Ανάργυρος που έφυγε σήμερα από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι που όλοι, μοιραία, κάποτε θα ακολουθήσουμε.

Έφυγε ενώ μπορούσε ακόμα να προσφέρει πολλά με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την φιλοτιμία, τη συνεχή διάθεση προσφοράς στους συνδημότες και συγχωριανούς του.

Στο πρόσωπό του Ανάργυρου. οι συγχωριανοί σου βρήκαν τον άνθρωπο που μπορούσαν να εμπιστευτούν και να βρουν κατανόηση στο πρόβλημα τους γι' αυτό του ανέθεσαν επανειλημμένα να διαχειριστεί ως πρόεδρος της κοινότητας τα προβλήματά τους.

Ως πρόεδρος δε δίστασε ποτέ να μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τη φωνή τους και να υπερασπιστείς με πείσμα τα συμφέροντα τα δικά τους και της κοινότητας.

Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε στο μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης διαπίστωσα ότι είχα να κάνω με έναν ιδιαίτερο συμπολίτη και χαρισματικό συνεργάτη αποφασισμένο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινότητάς του και των συγχωριανών του. Έναν πρόεδρο ευθύ και αληθινό, ειλικρινή και καθαρό, πιστό και αφοσιωμένο στους φίλους του.

Η δυναμική του χώρου τον οποίο υπηρετούσαμε μας έφερε πολλές φορές σε αγαστή συνεργασία, σε συνεννόηση και ειλικρινή φιλία, αλλά και σε αντιπαράθεση, όταν με σθένος υπεράσπιζε τα συμφέροντα των συγχωριανών του. Αντιπαράθεση που κάποιες στιγμές κλόνισε τη φιλία μας αλλά ποτέ την αλληλοεκτίμησή μας.

Όλοι έχουμε να θυμηθούμε κάτι θετικό από την πρόσχαρη συμπεριφορά του από τους κοινούς μας αγώνες, από τις συνεχείς προσπάθειες του που είχαν ένα σταθερό σκοπό. Το καλό της περιοχής.»

Τα παραπάνω υιοθέτησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο και ανέθεσε στον πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Λεονάρδο Αναστάσιο, λόγω του θεσμικού του ρόλου, να μεταφέρει στην οικογένεια τα συλλυπητήρια όλων των μελών.

Με βάση τα παραπάνω ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.

Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του:

• την ισχύουσα νομοθεσία,

• τη διαλογική συζήτηση των μελών του, ως τα ηχογραφημένα και απομαγνητοφωνημένα πρακτικά,

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Θ ε ω ρ ε ί το θέμα κατεπείγον, σύμφωνα με τις διατάξεις 67 του Ν. 3852/2010.

Β. Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων, εκφράζουν τα ειλικρινή τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Γ. Να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για την προσφορά του εκλιπόντος .

Δ. Η παρούσα απόφαση να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η παρούσα Απόφαση έλαβε αυξ. Αριθ. 434/2015

25-11-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Σικυωνίων για το θάνατο του Αργύρη Δριτσόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator