Τσάρος εναντίον Σουλτάνου: Ο στρατός του Πούτιν κόντρα στο στρατό του Ερντογάν - Μάχη σε απόλυτους αριθμούς

0


Παρά τις διαβεβαιώσεις από την Τουρκία και από τη Ρωσία πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν μία σύρραξη και την προσπάθεια για αποκλιμάκωση της έντασης, η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Από τη μία η Ρωσία ενισχύει τη δύναμη πυρός της στη Συρία σε αέρα, στεριά και θάλασσα, ενώ η Τουρκία απάντησε με την αποστολή 20 τανκς στα σύνορά της με τη Συρία.

Με μία γρήγορη ματιά στο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, η Ρωσία υπερτερεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στο globalfirepower η Ρωσία είναι 2η δύναμη στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ η Τουρκία βρίσκεται στη 10η θέση. Ο στρατός του Πούτιν υπερτερεί αριθμητικά σχεδόν σε όλες της κατηγορίες έναντι του Ερντογάν.

Ακολουθούν αναλυτικά στοιχεία με τη στρατιωτική δύναμη της κάθε χώρας







Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσάρος εναντίον Σουλτάνου: Ο στρατός του Πούτιν κόντρα στο στρατό του Ερντογάν - Μάχη σε απόλυτους αριθμούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator