"Βουλιάζει" ο Μειμαράκης... Νέο γκάλοπ για τον αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία

0



ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΟΣ

Δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της ΝΔ, νέα δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice για το site του «Eλεύθερου Τύπου» δείχνει...
πως την Κυριακή μάχη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της e-voice σε όσους δήλωσαν ότι έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά στο παρελθόν ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 28,1% έναντι 27,9% που συγκεντρώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενώ ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης με 21,4% και ο κ. Γεωργιάδης με 9,9%.


Στο σύνολο των ερωτηθέντων και στην πρόθεση ψήφου ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 28,5%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 24,7%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20,5% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 9,9%.

Σε όσους δήλωσαν ότι θα πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται με 33,54% και ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 30,2%. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 19,7% ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης 10,54%. 

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Βουλιάζει" ο Μειμαράκης... Νέο γκάλοπ για τον αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator