Το 28ο Χειμερινό Ράλλυ αφιερωμένο στο Γιώργο Ραπτόπουλο | 14-15 Νοεμβρίου

0H ΦΙΛΠΑ ανακοινώνει την διοργάνωση του «Χειμερινού Ράλλυ» αφιερωμένο στην Μνήμη του αξέχαστου Φίλου και Ιδρυτικού Μέλους ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Η εκδήλωση, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου 2015 στην Νότιο Εύβοια.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 09.30 το πρωί του Σαββάτου από το parking των πρώην Goodys του Αγ. Στεφάνου. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς την Αγία Μαρίνα και αφού περάσουν με το ferry-boat στα Νέα Στύρα με κατάληξη στο Mαρμάρι όπου και θα διανυκτερεύσουν στο Ξενοδοχείο Μarmari Bay.

Tην Κυριακή τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς το Κάβο Ντόρο για γεύμα στο Ποτάμι με επιστροφή στα Νέα Στύρα όπου και ο τερματισμός της εκδήλωσης.

Η επιβίβαση των πληρωμάτων στο ferry-boat προς Αγία Μαρίνα θα γίνει στις 18:00. Η απονομή θα γίνει σε δεξίωση στην ΦΙΛΠΑ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής θα είναι 160 χλμ περίπου και θα περιλαμβάνει 9 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας. Το ράλλυ προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity της E.O.ΦΙΛΠΑ και στο Κύπελλο Regularity ΦΙΛΠΑ.

Δεκτά γίνονται ιστορικά αυτοκίνητα με κάρτες FIVA ή FIA καθώς και πιστοποιημένα «Youngtimers» εκτός συναγωνισμού.

Το κόστος συμμετοχής ανά πλήρωμα οδηγού/συνοδηγού ανέρχεται σε € 190 και περιλαμβάνει διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, δείπνο του Σαββάτου και γεύμα της Κυριακής, εισιτήρια του ferry-boat , οργανωτικά έξοδα και ασφάλιση της διοργάνωσης.

Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 11/11/2015.

Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) Κυβέλης 6, Γέρακας, 153 44

210 6534700

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το 28ο Χειμερινό Ράλλυ αφιερωμένο στο Γιώργο Ραπτόπουλο | 14-15 Νοεμβρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator