ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Πρόσληψη 165 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ για κάλυψη... κενών !!!

0


Η απόφαση αυτή έρχεται λίγο μετά την επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών των οποίων μάλιστα οι συμβάσεις είχαν μετατραπεί σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Για τετράωρη απασχόληση και για δύο μήνες ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκελιδης Τσακαλώτος εγκρίνει την πρόσληψη 165 ατόμων για υπηρεσίες καθαριότητας. Οι θέσεις αυτές αφορούν κυρίως σε εφορίες και τελωνεία (111 θέσεις) αλλά και σε κεντρικές εγκαταστάσεις του ΥΠΟΙΚ (54 θέσεις).

Για να ξεκινήσει η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε έναν υπάλληλο καθαριότητας, ενώ προβλέπεται ότι η μεικτή μηνιαία αμοιβή του θα είναι 484,81 υρώ ενώ οι καθαρές αποδοχές θα ανέρχονται στα 325 ευρώ.

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγο μετά την επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών των οποίων μάλιστα οι συμβάσεις είχαν μετατραπεί σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, καθώς επίσης και μετά την μεταφορά 17 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Γεγονός το οποίο δημιουργεί ερωτηματικά γα τη σκοπιμότητα της μεταφοράς των καθαριστριών από το ΥΠΟΙΚ στο Δικαιοσύνης αλλά και για τις πραγματικές ανάγκες του υπουργείου Οικονομικών για υπηρεσίες καθαρισμού.

http://www.kathimerini.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Πρόσληψη 165 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ για κάλυψη... κενών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator