ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: Αρχίζουν τα ματς της VOLLEY LEAGUE

0



Αρχίζουν τα ματς της ….VOLLEY LEAGUE – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGUE – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις 31/10/2015.

Ξεκινάει με το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής , και η ομάδα μας υποδέχεται τον Α.Ο.Π. ΚΗΦΙΣΙΑ , σε ένα ομολογουμένως δύσκολο αγώνα με έναν εγνωσμένης αξίας αντίπαλο.

Η διοίκηση του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ καλεί το φίλαθλο κοινό του δήμου μας , αλλά και των υπόλοιπων δήμων του νομού μας να δώσουν το παρόν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα , και με την συμπαράσταση τους και το ζεστό τους χειροκρότημα ,να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας για την κατάκτηση του πρώτου αγώνα .

Μην ξεχνάμε ότι σχέση της ομάδας με τους φιλάθλους της είναι αμφίδρομη και συναισθηματική .

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: Αρχίζουν τα ματς της VOLLEY LEAGUE"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator