Πώς είναι όταν οδηγείς το χειρότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (Video)

0Tο αυτοκίνητο που θεωρείται το χειρότερο στον κόσμο, ένα Hoffman του 1951, οδήγησε ο παρουσιαστής Τζέισον Τορτσίνσκι σε επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «Jason Drives».

Το γερμανικό όχημα έχει πιθανότατα τα περισσότερο κατασκευαστικά λάθη και ελαττώματα όπως το ότι παρόλο που είναι τρίκυκλο στρίβει με τον πίσω τροχό του, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του αμαξώματος.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πώς είναι όταν οδηγείς το χειρότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator