Ρεζίλι διεθνώς για την «κωμωδία» της Λάρισας! (video)

0


Σε Sky, BBC, ESPN, Marca, FOX και σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη έφτασε το περιστατικό με τους τραυματιοφορείς της Λάρισας και τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κούτρη. Πάλι διεθνώς ρεζίλι!

Τα κωμικοτραγικά σκηνικά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Εργοτέλη δεν πρόσφεραν στιγμές γέλιου μόνο εντός των ελληνικών συνόρων. Οι εικόνες με τους τραυματιοφορείς να βάζουν στο φορείο με το ζόρι τον παίκτη του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κούτρη, να πέφτουν πάνω του κατά τη μεταφορά του εκτός των γραμμών του γηπέδου, και στη συνέχεια να τον πετούν σαν σακί εκτός γηπέδου, κάνανε για άλλη μια φορά περίγελο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Τρελάθηκαν» και στον Guardian με το φορείο στη Λάρισα! (vid)



Το περιστατικό πήρε γρήγορα παγκόσμιες διαστάσεις με όλο τον πλανήτη να απολαμβάνει την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο. Μία γρήγορη ματιά στο ίντερνετ αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την παγκόσμια ξεφτίλα. Μέσα με εκατομμύρια τηλεθεατές, αναγνώστες και χρήστες διεθνώς αναπαρήγαγαν το σκηνικό με το βίντεο από το παιχνίδι της Λάρισας με τον Εργοτέλη. Πραγματικά το μέγεθος των ΜΜΕ που δημοσίευσαν το περιστατικό είναι τόσο μεγάλο, όσο και η γελοιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Στην Αγγλία τα δύο μεγαλύτερα τηλεοπτικά μέσα της χώρας αναφέρθηκαν στο περιστατικό με το SkySportsνα το αντιμετωπίζει με χιούμορ γράφοντας «ο Εργοτέλης ίσως πρέπει να βγει στην αγορά για καινούργιους τραυματιοφορείς», και το BBC να κάνει λόγο για «σκληρή μεταχείριση Έλληνα ποδοσφαιριστή από τραυματιοφορείς».

Επιπλέον μία από τις σοβαρότερες εφημερίδες της Αγγλίας και όλου του κόσμου, ο βρετανικός Guardian, επισημαίνει πως «οι τραυματιοφορείς υποτίθεται πως είναι για να βοηθούν τους παίκτες στο γήπεδο, ωστόσο δύο από αυτούς κάνανε ακριβώς το αντίθετο στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου το σαββατοκύριακο». Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη το κείμενο έχει 6.106 shares. Αλλά και η Daily Mail, το σάιτ της οποίας είναι το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα από κάθε άλλο στην Αγγλία όσον αφορά την αθλητική ενημέρωση, γράφει: «Παίκτης λαμβάνει τη χείριστη μεταχείριση από τραυματιοφορείς σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην Ελλάδα», προσθέτοντας: «Δύο εύσωμοι stewards προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με ξεκαρδιστικές όμως συνέπειες».

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, στις ΗΠΑ, δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα που εκπέμπουν σε παγκόσμια εμβέλεια, το FOX Sports και το ESPN, κάνανε γνωστές της γελοιότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Αμερική. «Θέλει τέχνη για να είσαι τραυματιοφορέας, αλλά αυτός ο άνθρωπος στην Ελλάδα δυστυχώς δεν το έχει αρκετά και μας διασκεδάζει», αναφέρει το FOX Sports, ενώ το ESPN προσθέτει: «Ο μέσος του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούτρης βρήκε τον εαυτό του να λαμβάνει μια απίστευτα σκληρή μεταχείριση».

Επίσης το Euronews, ειδησεογραφικό πρακτορείο με εκατομμύρια ακολούθους σε όλο τον κόσμο και 1,2 εκατομμύρια likes στη σελίδα του στο facebook, πόσταρε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, αλλά και στους λογαριασμούς του στα social media, σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Κάποιος θα πίστευε ότι είναι σκετς από μια κωμωδία, αλλά τελικά δεν ήταν φάρσα».

Επίσης το αμερικανικό NowThis, στον λογαριασμό του στο facebook, προσθέτει: «Το χειρότερο ιατρικό επιτελείο του πλανήτη κάνει τα πράγματα δέκα φορές χειρότερα ρίχνοντας έναν τραυματία ποδοσφαιριστή», ενώ τα likes στο Instagram του «433» έχουν ξεπεράσει τα 200,000!

Στη Γαλλία η τεράστια εφημερίδα Equipe που πουλάει καθημερινά εκατομμύρια φύλλα, τονίζει χαρακτηριστικά: «Όταν οι τραυματιοφορείς τέλειωσαν τον τραυματία», σχολιάζοντας τα «σουρεαλιστικά σκηνικά σε πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας», σε ένα κείμενο που στη διαδικτυακή του μορφή είχε πάνω από 4,000 shares.

Στην Ιταλία το περιστατικό έγινε γνωστό από τη... Σικελία ως τις ιταλικές Άλπεις με την κρατική τηλεόραση της Rai να αναπαράγει το θέμα στις ειδήσεις της αναφέροντας: «Ελλάδα, οι χειρότεροι τραυματιοφορείς του κόσμου πετάνε τον τραυματία ποδοσφαιριστή και πέφτουν πάνω του».

Η Bild, μία από τις πιο γνωστές γερμανικές εφημερίδες, παρουσιάζει το περιστατικό ως μια «ηλιθιότητα με την οποία γελάει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος», ενώ η Marca, η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα στην Ισπανία, και το κορυφαίο αθλητικό σάιτ της χώρας με εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες καθημερινά, αναρωτιέται αν αυτή είναι «η χειρότερη ιατρική μεταχείριση στην ιστορία»!

Τέλος και μία εκ των μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων της Πορτογαλίας, η Record, αναπαράγει στην ηλεκτρονική σελίδα της το βίντεο από το περιστατικό με τίτλο: «Δέχθηκε ιατρική βοήθεια και τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρεζίλι διεθνώς για την «κωμωδία» της Λάρισας! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator