ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αγώνας δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων - Σφυροκόπημα από Πνευματικό στη συνεχή προβολή του Δήμου Κορινθίων (video-pics)

0


Ο Δήμος Κορινθίων στη διοργάνωση εκδήλωσης, διεξαγωγής αγώνα δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων, που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου του 2015 , στη παραλία του Αγίου Νικολάου στη Κόρινθο.
Οι δοκιμαστικοί αγώνες ξεκινήσαν στις 12.00μ.μ και θα διαρκέσουν έως τις 2.30 μ.μ. , ενώ οι επίσημοι αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 5.00 μ.μ και περαίωσης τους στις 9.00μ.μ.
Την ευθύνη για την εκδήλωση-αγώνα, την έχει αναλάβει το αθλητικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματείο «START LINE», το οποίο είναι μέλος της αναγνωρισμένης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του αθλήματος καθώς και η τουριστική προβολή της Κορίνθου και του Δήμου μας λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο δημαρχος ΚορινθίωΣκοπός της εκδήλωσης ν Αλέξανδρος Πνευματικός

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ






































Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αγώνας δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων - Σφυροκόπημα από Πνευματικό στη συνεχή προβολή του Δήμου Κορινθίων (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator