ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ TOYOTA ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ;;;

0


Το αμερικάνικο υπουργείο των Εξωτερικών, μέσω μιας τυπικής διαδικασίας του υπαλληλικού κατεστημένου και χωρίς συντονισμό με την Cia, απηύθυνε ένα τυπικό αίτημα-ερώτημα προς την Ιαπωνική εταιρία οχημάτων "Toyota", αναφορικά με τα ολοκαίνουργα, υπερσύγχρονα και τελευταίας σειράς αυτοκίνητά "Toyota", που χρησιμοποιεί σε απρόσμετρο αριθμό το "ισλαμικό κράτος" (ISIS) στη Συρία, αναζητώντας τους αγοραστές αυτών των οχημάτων, αυτούς που αγόρασαν τεράστιες ποσότητες οχημάτων, ώστε να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Η τυπική απάντηση της Ιαπωνικής εταιρίας: "Η τουρκική κυβέρνηση Ερντογάν, μέσω επίσημων συμβάσεων-συμβολαίων, αγόρασε μαζικά το 2014, 10.000 οχήματα (ημιφορτηγά) ΄Toyota΄"

Κάθε μισθοφόρος φονιάς, από 89 χώρες, που πήγε στη Συρία, απολάμβανε -τώρα είναι βούτηρο στο ψωμί των Ρώσων πιλότων- τα ολοκαίνουργα "Toyota" Και φυσικά όλοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και πρώτη η ηγέτης του 4ου Ράιχ, που επισκέφθηκε προχθές τον Ερντογάν, που χρηματοδοτούν με χρήματα των Ευραπαίων φορολογούμενων για την τρομοκρατική του δράση και τη συμμετοχή του στο σχέδιο της νέας τάξης: "πρόσφυγες"!

isxys.blogspot.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ TOYOTA ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator