ΤΣΙΠΡΑΣ: Στο Κρεμλίνο ΣΟΥΖΑ και την Ελλάδα στα ...αχαμνά του (pics)

0
Η πρώτη φωτογραφία είναι απο (παλαιότερη) απόδοση τιμών στο Κρεμλίνο απ τον Έλληνα Πρωθυπουργό...στέκεται και αποδίδει τιμές με τον προσήκοντα σεβασμό (και καλά κάνει)! Η δεύτερη φωτογραφία είναι απ την χθεσινή απόδοση τιμών στον Άγνωστο Στρατιώτη επ ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου Ολάντ στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και ενώ όλοι κάθονται προσοχή και αποδίδουν τιμές στον Άγνωστο Στρατιώτη , ο Έλλην Πρωθυπουργός κάθεται με τα σκέλια ανοιχτά και με χαζοχαρούμενο ύφος...

Γιατί αυτή η απαξίωση στο Εθνικό μας (Σύμβολο) ,μνημείο κ. Πρωθυπουργέ;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΣΙΠΡΑΣ: Στο Κρεμλίνο ΣΟΥΖΑ και την Ελλάδα στα ...αχαμνά του (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator