Δεν είχα καταλάβει ότι οι Αγανακτισμένοι ζητούσαν να κόψουν τις συντάξεις oι Κατρούγκαλος-Τσακαλώτος

0


Κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού των δημόσιων οικονομικών βαφτίστηκε αντισυνταγματική, παράνομη, άθλια, προδοτική. Το ίδιο και κάθε προσπάθεια προσαρμογής των συντάξεων στις πραγματικές δυνατότητες των ασφαλιστικών ταμείων.

Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι αλλά και οι πολίτες που στήριξαν τέτοιου είδους αλλαγές και πρωτοβουλίες χαρακτηρίστηκαν βολεμένοι, φασίστες, προδότες, δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες και μνημονιακά ξεπουλητάρια.

Καριέρες και υπολήψεις καταστράφηκαν, το κέντρο της Αθήνας πυρπολήθηκε πολλάκις, γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή, δεκάδες χιλιάδες νέοι μετανάστευσαν, η Ελλάδα έγινε ο περίγελος του δυτικού κόσμου. Μπήκαμε πρώτοι στα Μνημόνια, θα βγούμε τελευταίοι.

Σήμερα, η κυβέρνηση Φρανκενστάιν της αντιμνημονιακής Αριστεράς και της ψεκασμένης Ακροδεξιάς τσακίζει τις συντάξεις, αυξάνει δραματικά τη φορολογία και στα υπουργικά πόστα κάθονται περιχαρείς εκείνοι που στις πλατείες σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πριν τους πάρετε κι αυτούς στο κυνήγι, ίσως θα ήταν χρήσιμο να κάνετε την αυτοκριτική σας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν είχα καταλάβει ότι οι Αγανακτισμένοι ζητούσαν να κόψουν τις συντάξεις oι Κατρούγκαλος-Τσακαλώτος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator