MARE WEST - Παιχνίδι και χαμόγελα κάθε Σάββατο!

0




ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί και ηθοποιοί περιμένουν παιδιά και γονείς να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί τους κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου στο Mare West. Μην πας μακριά!

(Κόρινθος, 23 Οκτωβίου 2015): Το εμπορικό πάρκο Mare West φιλοξενεί κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις για τους μικρούς του φίλους! Καραγκιόζης, τρελομπαλονάδες, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά να διασκεδάσουν μαζί τους, με παραστάσεις, ακροβατικά και μαγικά νούμερα αλλά και πολύχρωμα μπαλόνια.

Επαγγελματίες του face painting θα περιμένουν τους μπόμπιρες για παραμυθένιες ζωγραφοπινελιές ενώ στα εργαστήρια κατασκευών οι μικροί επίδοξοι καλλιτέχνες θα μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους με φθινοπωρινές δημιουργίες.

Στις παραστάσεις και τα θεατρικά παιχνίδια οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο Mare West, θα διασκεδάσουν σε διαδραστικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς. Επιπλέον, στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων του Mare West, γονείς και πιτσιρίκια θα μπορέσουν να διασκεδάσουν, να τρέξουν και να απολαύσουν τη σαββατιάτικη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα!

Το εμπορικό πάρκο Mare West σας καλεί τα δύο τελευταία Σάββατα του Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου να περάσετε την ημέρα σας δημιουργικά και ξένοιαστα με τα παιδιά!

MARE WEST, μην πας μακριά… η χαρά είναι δίπλα σου!

Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST
- Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
- Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
- Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
- Parking: 800 δωρεάν θέσεις
- Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
- Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
- Parking ποδηλάτων
- Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης και διαχείρισης του εμπορικού πάρκου MARE WEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 212 222 1700
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "MARE WEST - Παιχνίδι και χαμόγελα κάθε Σάββατο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator