Βίντεο: Ο Πούτιν «σανιδώνει» το νέο Lada Vesta κάνοντας ένα... προεδρικό test drive

0


Ο Ρώσσος Πρόεδρος δεν χάνει την ευκαιρία να δώσει τροφή στους τηλεοπτικούς φακούς, κάνοντας ακόμα και τον δοκιμαστή του νέου μοντέλου της Lada, του από καιρό αναμενόμενου VestaΓια τον Ρώσσο πρόεδρο, κάθε στιγμή της ζωής του είναι μια καλή αφορμή για δημοσιότητα. Έτσι στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο Σότσι, βρέθηκε και η κατάλληλη ευκαιρία για μία ακόμα προβολή του, στην οποία συνδυάστηκε το τερπνό με το ωφέλιμο (η προώθηση της ρωσικής βιομηχανίας αυτοκινήτου).

Για να μεταβεί λοιπόν στην συνάντηση, δόθηκε από τον πρόεδρο της AvtoVAZ Bo Andersson (της εταιρίας που κατασκευάζει τα Lada) ένα καταπράσινο Lada Vesta στον Πούτιν να κάνει ένα τεστ ντράιβ.

Όπως φαίνεται από τα διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο Ρώσος πρόεδρος το απόλαυσε πηγαίνοντας μάλιστα και αρκετά γρήγορα, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχθηκε, καθώς κάποιες φορές ξεπέρασε και το όριο των 50 χλμ./ώρα που ίσχυε στις κατοικημένες περιοχές που πέρασε. Μάλιστα εμπρός στις κάμερες που τον περίμεναν, δήλωσε ότι το νέο Lada είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, με καλή απόκριση στο γκάζι, και πολύ εύκολο στην οδήγησή του.

Εκτός από test driver δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με το μάρκετινγκ του αυτοκινήτου, λέγοντας στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν ότι «Η εταιρία σχεδιάζει να πουλήσει το αυτοκίνητο σε περιοχές που ήδη είναι γνωστή η Lada, όπως η Ανατολική Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Λατινική Αμερική, και ελπίζω ότι θα τα πάνω πολύ καλά. Νομίζω ότι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής είναι ένα παγκόσμιο αβαντάζ».

Για την ιστορία, το νέο Lada Vesta ξεκινά σύντομα την παραγωγή του, με παραγωγή περίπου 5.000 μονάδων μέχρι τέλος του χρόνου. Η τιμή του υπολογίζεται στην Ρωσία κάπου μεταξύ από 6.240 έως 8.050 ευρώ, ανάλογα την έκδοση. Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο Renault-Nissan (στον οποίο ανήκει η AvtoVAZ) και πρόκειται όπως βλέπετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο, στα 4,41 μέτρα με καλούς κινητήρες από Renault και Νissan και τεράστιους χώρους.

Το αν θα καταφέρει να αναστήσει την ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία, αυτό εξαρτάται και από την κακή οικονομική κατάσταση της Ρωσίας και τις δυσκολίες που περνούν οι κάτοικοί της. Και για αυτό -προφανώς- ο Πούτιν δεν είχε και πολλά να πει...



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Ο Πούτιν «σανιδώνει» το νέο Lada Vesta κάνοντας ένα... προεδρικό test drive"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator