Μαμπρούκ. Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog!

0


Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog! Παρακολουθήστε την πορεία ενός ζώου που κυκλοφορούσε αδέσποτο και ανεπιθύμητο ανάμεσα μας, του οποίου άλλαξε η τύχη όταν κάποιοι άνθρωποι έβαλαν στοίχημα με τον εαυτό τους να τον μεταμορφώσουν στον ιδανικό σκύλο -σύντροφο ζωής!
Ο Μαμπρούκ έχει διανύσει τα τρία πέμπτα της πορείας του από τα "αλώνια στα σαλόνια" και τώρα έχει ανάγκη κάποιον άνθρωπο που θα μπορέσει να ασχοληθεί μαζί του για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με τρόπο που θα του υποδείξει ειδική εκπαιδεύτρια ώστε να κερδίσουμε όλοι το στοίχημα της ζωής του και να τον δούμε ευτυχισμένο στην παντοτινή του οικογένεια.
Γιατί εμείς έχουμε το έχουμε δει να συμβαίνει και έχουμε πειστεί οτι κάθε πλάσμα που σήμερα είναι κατατρεγμένο, ακοινώνητο, φοβικό ή παρείσακτο μπορεί να ανακαλέσει οτιδήποτε έχει μέσα του αξία, κάθε τρυφερότητα που έχει καταπνίξει και κάθε ομορφιά που κρύβεται στα σκοτεινά, αρκεί να του δοθεί η δυνατότητα.
Θέλουμε την ενθάρρυνσή σας σε αυτή μας την προσπάθεια!
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του Μαμπρούκ μέσα από το ημερολόγιό του.

http://mabrouk-dog-of-a-lifetime.blogspot.gr/
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαμπρούκ. Ο πρώτος Έλληνας κοπρίτης με blog!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator