Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "ΤΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ" ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ;;;

0


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "ΤΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ" ΚΑΙ "ΤΟΥ ΦΕΛΟΥ" ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ;;;


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ !!!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "ΤΟΥ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ" ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator