Κωνσταντινόπουλος: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία της εταιρείας Φλαμπουράρη;

0


Μετά τις καταγγελίες Θεοχάρη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά να διερευνηθεί εάν υπάρχουν «μαύρα ταμεία» στην εταιρεία του υπουργού Επικρατείας.

Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για να ελέγξει τις καταγγελίες περί «μαύρων ταμείων» στην εταιρεία Φλαμπουράρη ζήτησε ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, επικαλέστηκε ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία για τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν «μαύρα ταμεία».

Σήμερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέφερε το θέμα, λέγοντας: «Χθες, έγινε μια καταγγελία από ένα βουλευτή μέσα στη Βουλή, κύριε υπουργέ. Έγινε μια καταγγελία από τον κ. Θεοχάρη για την εταιρεία του κ. Αλέξη Φλαμπουράρη, ότι στα ταμεία της υπάρχουν "μαύρα" χρήματα. Σας ρωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ ή θα περιμένετε να βάλετε στο ΣΔΟΕ κάποιον δικό σας, που θα διασφαλίζει το τελικό πόρισμα; Σας ερωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ, για να δούμε αν αυτό που είπε ένας βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο από το βήμα είναι αλήθεια ή ψέματα; Εγώ σας ζητώ, σας καλώ και σας προκαλώ να ζητήσετε από το ΣΔΟΕ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κωνσταντινόπουλος: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία της εταιρείας Φλαμπουράρη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator