Μαθήματα ανοικτής θάλασσας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων

0


Αγαπάτε τη θάλασσα και θέλετε να διευρύνετε τις θαλασσινές σας δραστηριότητες, να μάθετε τη ναυτική τέχνη και τα μυστικά της ιστιοπλοΐας; Ονειρεύεστε να κυβερνήσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος μέχρι 24 μέτρα;

Εμείς στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ) μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ο ΙΣΤ.Ο.Σ μετά την επιτυχία των τριών πρώτων κύκλων μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν «πτυχίο ιστιοπλοΐας» 26 άτομα, διοργανώνει για τη σεζόν 2015 - 2016 τον 4ο κύκλο μαθημάτων, από 1ης Νοεμβρίου. Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα σωματικής διάπλασης και δύναμης, ενώ δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Μοναδική προϋπόθεση να είστε άνω των 18 ετών και να γνωρίζετε κολύμβηση.

Ο κύκλος μαθημάτων διαρκεί περίπου δύο μήνες και περιλαμβάνει θεωρία και 8 ημέρες πρακτικής εξάσκησης με σκάφη του ΙΣΤ.Ο.Σ, με ένα εκ των πρακτικών μαθημάτων να είναι νυχτερινό. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις που θα δώσουν μετά το τέλος των μαθημάτων θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του 4ου κύκλου μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες, με την γραμματεία του ΙΣΤ.Ο.Σ (Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 18:00) στο τηλ. 27427 72006 ή με τον υπεύθυνο του τμήματος ανοικτής θάλασσας κ. Χρήστο Πανταζή στο τηλ. 6977 484520.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθήματα ανοικτής θάλασσας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator