Ο Μεϊμαράκης στον Τσίπρα: Μην πηγαίνετε παντού απροετοίμαστος. Διαβάστε κάτι - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στο στόχαστρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη βουλή. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε:

«Αφήστε ότι δεν διαβάσατε το προσχέδιο του προϋπολογισμού , κύριε Τσίπρα. Έτσι απροετοίμαστος πάτε παντού ρε παιδί μου. Δεν εκπροσωπείτε την χώρα έτσι. Εδώ τουλάχιστον δεν εκπροσωπείτε την κυβέρνηση. Έξω όμως διαβάστε κάτι και αν δεν θέλετε να σας τα δώσουμε εμείς», ενώ στη συνέχεια χαμογελώντας είπε: «Που είναι ο κ. Τσακαλώτος; Πάλι λείπει;».

Δείτε το βίντεο
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μεϊμαράκης στον Τσίπρα: Μην πηγαίνετε παντού απροετοίμαστος. Διαβάστε κάτι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator