Έδωσε τα δύο πρώτα βαριά ονόματα της πολιτικής ο Λιακουνάκος!

0


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο προφυλακισμένος Θωμάς Λιακουνάκος έσπασε την «ομερτά» που ήθελε να κρατήσει στο σκοτάδι όλο το φαγοπότι της μετά Τσοχατζόπουλου εποχής και έδωσε τα δύο πρώτα ονόματα πολιτικών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λιακουνάκος μίλησε για δύο περιπτώσεις μίζας πολλών εκατομμυρίων, που δεν σχετίζονται με τον Τσοχατζόπουλο. Οι μίζες και στις δύο περιπτώσεις δόθηκαν με μετρητά (έτσι τα έπαιρναν οι «έμπειροι» της πολιτικής, όχι οφσορ, εμβάσματα κλπ) άρα θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι απόδειξης.

Και τα δύο πρόσωπα που κατονομάστηκαν είναι πασίγνωστα. Ο ένας, παραμένει ελεύθερος προκαλώντας το πανελλήνιο παρά το ότι μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια. Ο δεύτερος, είναι «ιερό τέρας». Σε διαφορετικό κόμμα από τον πρώτο, με εξαιρετικά βαρύ όνομα.

Δηλαδή ο Λιακουνάκος έκανε χτύπημα και στα δύο κόμματα του τ. δικομματισμού, με εμφανή στόχο να δείξει ότι τους κρατάει όλους. Ώστε και οι υπόλοιποι να πιέσουν ώστε να πέσει στα μαλακά. Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, όπως έκανε π.χ. ο Κάντας με τα εμβάσματα από τις οφσόρ. Η δικαιοσύνη πάντως φαίνεται ότι κάνει εξαιρετικά την δουλειά της, απελευθερωμένη από τα σταγονίδια της διαπλοκής που δρούσαν στα σπλάχνα της.
ΠΗΓΗ: olympia.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έδωσε τα δύο πρώτα βαριά ονόματα της πολιτικής ο Λιακουνάκος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator