Βίντεο ντοκουμέντο με τα φιλαράκια! Όταν ο Γιαννάκοπουλος αποκαλούσε τον Καμμένο «μεγαλύτερο εν ενεργεία πολιτικό και πατριώτη»

0H εποχή δεν είναι και πολύ μακρινή… Μόλις πριν δυο μήνες . Ο Πάνος Καμμένος βράβευε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσα στα χαμόγελα. Προφανώς τότε όλα ήταν καλά και ωραία και για τον Πάνο Καμμένο ο Γιαννακόπουλος ήταν πολιτικός σύμμαχος με τον οποίο αντήλλασσε «γλυκά» sms. Ενδεικτικό της σχέσης τους οτι ο Γιαννακόπουλος στο 1:40 του βίντεο αποκαλεί εν μέσω αποθέωσης τον Καμμένο ως «τον μεγαλύτερο εν ενεργεία πολιτικό και πατριώτη από τον οποίο περιμένουμε πολλά». Έτσι είναι… Όταν οι φίλοι τα σπάνε…. κάλο είναι να μην ψαρώνουν όλοι οι υπόλοιποι….


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο ντοκουμέντο με τα φιλαράκια! Όταν ο Γιαννάκοπουλος αποκαλούσε τον Καμμένο «μεγαλύτερο εν ενεργεία πολιτικό και πατριώτη»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator