ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ - Κάλεσμα για δημιουργία ομάδας Αντίστασης και Αλληλεγγύης στην Κόρινθο

0


Τα ισοπεδωτικά μέτρα του τρίτου μνημονίου, που έρχονται να προστεθούν σε αυτά των πρώτων δύο που εδώ και πέντε χρόνια έχουν φέρει ήδη μεγάλο μέρος της κοινωνίας στην εξαθλίωση, καθιστούν επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία δομών και συλλογικοτήτων που θα οργανώσουν την αντίσταση και την αλληλεγγύη. Που θα σηκώσουν ανάστημα ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες, τους πλειστηριασμούς σπιτιών, την περικοπή των δημοκρατικών δικαιωμάτων. Που, με όπλο τη συλλογικότητα και την αυτοοργάνωση, θα αντιπαλέψουν την απογοήτευση, τις ατομικές λύσεις, την αποδοχή του δήθεν μονόδρομου και την παραίτηση.

Την Τετάρτη 21/10 στις 8μμ, στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο "σβούρα" (Σίνα 37), κάνουμε μία πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας και στην Κόρινθο. Μιας ομάδας που θα παλέψει τόσο σε επίπεδο πόλης όσο και Νομού, σε συντονισμό με τις αντίστοιχες ομάδες που δραστηριοποιούνται ήδη στο Κιάτο και στο Ξυλόκαστρο. Για να μην περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης και δανειστών. Για να μη μείνει κανένας μόνος του στην κρίση!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ - Κάλεσμα για δημιουργία ομάδας Αντίστασης και Αλληλεγγύης στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator