Θα δείτε τα ραδίκια ανάποδα!

0


Μέλη της επιτροπής σοφών δέχονται απειλές για τη ζωή τους στο διαδίκτυο αλλά και τηλεφωνικά.

-Θα σας γεμίσουμε κουμπότρυπες, πάτε να μας φάτε τις συντάξεις με τις εισηγήσεις σας…

Αυτά λένε οι οργισμένοι ασφαλισμένοι στα τηλέφωνα (που τα βρήκαν;) των μελών της επιτροπής σοφών.

Κι αυτοί οι ταλαίπωροι με τη σειρά τους θα σκέφτονται πόσο σοφό είναι να δεις τα ραδίκια ανάποδα και μάλιστα με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά και υπουργό τον 12% Κατρούγκαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απειλές που δέχονται περιλαμβάνουν ύβρεις αλλά και απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα και τα μέλη της επιτροπής προσανατολίζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της πολιτείας για την προστασία τους αλλά και εισαγγελική παρέμβαση για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των απειλητικών κλήσεων που δέχονται.

http://kourdistoportocali.com/post/47575
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα δείτε τα ραδίκια ανάποδα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator