Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κορινθίας κατέβασε 10χρονο παιδί για ένα ευρώ !!!

4



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει παράλληλα την κατάντια της παιδείας και της κοινωνίας γενικότερα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 περίπου στην Αρχαία Κόρινθο.
Όπως είναι γνωστό η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτεί το ΚΤΕΛ Κορινθίας για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών. Όμως οι σχετικές αποφάσεις, οι ταυτότητες των μαθητών και γενικά οι διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί με συνέπεια να σημειώνονται κάθε χρόνο σχεδόν στην Κορινθία περιστατικά όπως το παρακάτω:

Συμπολίτης μας καταγγέλλει ότι σήμερα στην Αρχαία Κόρινθο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κορινθίας με τον αριθμό 122 κατέβασε 10χρονο μαθητή (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) γιατί δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν μαθητής (!!!) άρα δεν μπορούσε να μεταφερθεί δωρεάν και του ζητήθηκε από τον οδηγό 1 ευρώ για τη μεταφορά.
Ο μικρός μαθητής δεν είχε χρήματα και ο οδηγός τον κατέβασε κάτω και έφυγε !!!
Κανείς από τους επιβάτες που ήταν παρόντες δεν προθυμοποιήθηκε να δώσει 1 ευρώ να μη μείνει ο μικρός μαθητής στο δρόμο !!! 

Τι έχει να πει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας κος Μάρκελλος για το περιστατικό;;;

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας κος Μάρκελλος



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2015

4 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κορινθίας κατέβασε 10χρονο παιδί για ένα ευρώ !!!"
stamatis είπε...

Ευθύνες έχουν και τα γαίδούρια επιβάτες του λεωφορείου που δεν ξεσηκωθήκανε να υπερασπιστούνε τον μαθητή. Κόσμος για φτύσιμο θα έλεγα!


13 Οκτωβρίου 2015 στις 1:44 π.μ.
Tassos είπε...

ειμαστε ξεφτιλες...να μην ενδιαφερθει εστω ενας για αυτο το παιδι? και μετα παραπονιομαστε γιατι εμεις οι Ελληνες δεν συσπειρονομαστε για να μπορεσουμε να πεταξουμε τους ελληνες( πρωτα) πολιτικους τοκογλυφους που μας πουλανε καθε μερα...γιατι ο καθενας κοιταζει την παρτη του...


13 Οκτωβρίου 2015 στις 5:47 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator