Η παρατήρηση του Λεβέντη στους 299... βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ

0


Την αντίδραση βουλευτών προκάλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, όταν είπε ότι δεν έχει δει κανέναν να ανεβαίνει στο βήμα και να μην διαβάζει την ομιλία του.

«Νομίζω ότι υπάρχει μία διάταξη που απαγορεύει την ανάγνωση και κατηγορήθηκα εγώ γιατί δεν κάνω ανάγνωση. Το ξέρετε κύριοι βουλευτές αυτό;» είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: «Από όσους ανεβαίνουν στο βήμα δεν έχω δει κανέναν να μην διαβάζει».

Τότε κάποιοι βουλευτές αντέδρασαν και ο κ. Λεβέντης τόνισε:

«Υπάρχουν; Ανεβαίνει κάποιος με σημειώσεις τις οποίες δεν διαβάζει; Μακάρι. Μπορεί να αδικώ. Άλλωστε αυτό είναι ένα ταλέντο το οποίο μπορεί να μην το έχει ο άλλος. Δεν έχει σημασία».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η παρατήρηση του Λεβέντη στους 299... βουλευτές - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator