Ο Παν. Ψηλογιαννόπουλος για τα σημαντικά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 13/10/2015

0



Προ ημερήσιας διάταξης, θέσαμε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού και της συμμέτοχής του Δήμου Κορινθίων στην διαδικασία πού έχει ξεκινήσει στην Περιφέρεια (Π.Σ.5/10/15). Είχαμε θέσει το ίδιο θέμα σε προηγούμενο Δ.Σ. και η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι αγνοούσε το θέμα και δεν είχε καμία ενημέρωση. Επισήμανα την σημασία της συμμέτοχής του Δήμου με προτάσεις σ' αυτή τη φάση, πριν την ολοκλήρωση και την οριστικοποίηση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδίου. Τελικά έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία, να έρθει το θέμα σε επόμενο Δ.Σ. και να προσκληθεί εκπρόσωπος της περιφέρειας. Επίσης επισήμανα ότι ο κύριος Τατούλης επιμένει στην ΕΟΖ (ειδική οικονομική ζώνη) για την ναυτιλία στη Κόρινθο χωρίς να δίνει στοιχεία για το τι περιλαμβάνει στο Π.Χ.Σ στον τομέα αυτό.

Για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων βάλαμε το ζήτημα τής διαχείρισης της μονάδας λιπασματοποήσης μέσω Δ.Α.Ε.Κ. μια πρόταση συμφέρουσα για τον Δήμο και τους Δημότες, η οποία δεν αποκλείει τη συνεργασία με τρίτους για επιστημονική υποστήριξη και μεταφορά τεχνογνωσίας. Αποδεχτήκαμε τη διεύρυνση τής επιτροπής προετοιμασίας του Τ.Σ.Δ.Α με τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στη Διαπαραταξιακή.

Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος
Επικεφαλής Πρωτοβουλίας Αλληλέγγυων Πολιτών
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Παν. Ψηλογιαννόπουλος για τα σημαντικά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 13/10/2015"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator