Πάρτι πρόκρισης Θρύλου 0-1 στο Ζάγκρεμπ - Δείτε το γκολ του Μπράουν Ιντέγε (video)

0


Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός με νέο επικό διπλό για τους ερυθρόλευκους αυτή τη φορά μέσα στο Μαξιμίρ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και φουλ πλέον για πρόκριση στους "16" του Champions League.

Το "χρυσό" τέρμα του Θρύλου ο Ιντέγε Μπράουν στο 79' με ατομική ενέργεια και πλασέ από απίστευτα δύσκολη γωνιά, πλασέ κλάσης που χάρισε επικό διπλό στους Πειραιώτες μέσα στο "σπίτι" των Κροατών.

Μοιρασμένο το παιχνίδι με λίγες φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δύο δοκάρια για τη Ντινάμο, ένα άχαστο από τον Ιντέγε για τον Θρύλο και μερικές καλές στιγμές για τους ερυθρόλευκους για το 0-2.

Σπουδαία παρουσία απ' όλους και για μια ακόμα φορά εξαιρετικές οι κινήσεις από τον πάγκο, τόσο στις εσωτερικές αλλαγές σε ροή αγώνα, όσο και στις προσθαφαιρέσεις στο χορτάρι.

Πλέον ο Θρύλος με 6 βαθμούς και έχοντας στο Καραϊσκάκη τη Ντινάμο για την 4η αγωνιστική, μπορεί να φτάσει στους 9 και να "αγκαλιάσει" την πρόκριση για τα νοκ άουτ του Champions League.




Ideye Brown Amazing Goal - Dinamo Zagreb 0-1... από altindailymotion


Το κάρφωσε ο Ιντέγε! Δυναμό Ζάγρεμπ 0—1 Ολυμπιακός
τι έβαλες ρε παικταρά!!! Ιντέγε Μπράουν και 0—1!
Posted by OLYMPIAKOS-GATE7 on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάρτι πρόκρισης Θρύλου 0-1 στο Ζάγκρεμπ - Δείτε το γκολ του Μπράουν Ιντέγε (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator