Μπουτάρης vs ΛΑΕ: Έξι λεπτά απόλυτης ασυνεννοησίας (video)

0


«Μου είπαν θέλουμε τον Λευκό Πύργο και τους είπα ότι θέλω να πετάω με αεροπλάνο αλλά δεν πετάω»

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Μπουτάρη έκανε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας με τη βουλευτή Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σουλτανίδου και Παύλο Μαλαχτάρη και μέλη της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα της άρνησης παραχώρησης του παραλιακού τμήματος κάτω από το Λευκό Πύργο για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του σχηματισμού. Ακολούθησαν έξι λεπτά απόλυτης ασυνεννοησίας.

«Μου είπανε θέλουμε τον Λευκό Πύργο για τη συγκέντρωση κι εγώ τους είπα ότι θέλω να πετάω με αεροπλάνο αλλά δεν πετάω. Ο Λευκός Πύργος, η πλατεία Αριστοτέλους και η Αγίας Σοφίας με ομόφωνη απόφαση της διακομματικής δεν δίνονται, άσε που δεν θέλει και η αρχαιολογική υπηρεσία. Η Χαραλαμπίδου είπε θα έρθει να μου μιλήσει από κοντά και ήρθε σήμερα ένα τσούρμο, κάνανε φασαρία, ήταν αγενείς και αναιδέστατοι και τους είπα πάρτε δρόμο», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει μεταξύ άλλων για το επεισόδιο: «Ως γνωστός θιασώτης του μνημονίου, της λιτότητας, του ξεπουλήματος και της υποτέλειας, έχει κάθε λόγο να θέλει να φιμώσει τη Λαϊκή Ενότητα, το μόνο σχηματισμό που αμφισβητεί ανοιχτά τα μνημόνια και προτάσσει έναν εναλλακτικό δρόμο δίνοντας προοπτική στο λαό και τη νεολαία. Και γι’ αυτό ακριβώς χάνει την ψυχραιμία του και λησμονεί τους τρόπους του. Φοβάται ο κ. Μπουτάρης την επιστροφή του λαού στο Λευκό Πύργο, το σύμβολο των αγώνων που έχουν γίνει ενάντια στη μνημονιακή λεηλασία. Μάλλον λοιπόν ήταν άστοχο να τον παρομοιάσουμε με τον Λουδοβίκο τον 16ο καθώς σήμερα μας θύμισε περισσότερο… το Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι φέουδο κανενός Μπουτάρη».

Για την καταγγελία της υποψήφιας βουλευτίνας Δέσποινας Χαραλαμπίδου, ότι την έδιωξε ο δήμαρχος όταν πήγε σήμερα να διαμαρτυρηθεί ο κ. Μπουτάρης δήλωσε: «Ήρθε με διάφορους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι ήταν αναιδέστατοι, αγενέστατοι και στο τέλος με κατηγόρησαν ότι τους έδιωξα. Μα και βεβαίως θα τους έδιωχνα. Δεν θα περνούσαμε όλη τη μέρα διαπληκτιζόμενοι. Τους είπαμε πηγαίνετε πενήντα μέτρα παρακάτω, στο Βασιλικό Θέατρο, δεν είναι ανάγκη να την κάνετε στον Λευκό Πύργο. Οξύνθηκαν οι τόνοι, εγώ έχω έναν τρόπο καμιά φορά να λέω πάρτε δρόμο φύγετε, σας βαρέθηκα μας έχετε αναστατώσει εδώ πέρα μέσα και δεν ζητάω και καμιά συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη».Η αριστερή παράνοια και γιατί θα έχουμε μνημόνια για πάντα
'Εξι λεπτά που δείχνουν την αριστερή παράνοια και γιατί η Ελλάδα θα έχει μνημόνια για πάντα.«Μου είπανε θέλουμε τον λευκό πύργο για τη συγκέντρωση κι εγω τους είπα ότι θέλω να πετάω με αεροπλάνο αλλά δεν πετάω. Ο λευκός πύργος, η πλατεία Αριστοτέλους και η Αγίας Σοφίας με ομόφωνη απόφαση της διακομματικής δεν δινονται, άσε που δεν θέλει και η αρχαιολογική υπηρεσία. Η Χαραλαμπίδου είπε θα έρθει να μου μιλήσει από κοντά και ήρθε σήμερα ένα τσούρμο, κάνανε φασαρία, ήταν αγενείς και αναιδέστατοι και τους είπα πάρτε δρόμο».
Posted by Constantino Korikis on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπουτάρης vs ΛΑΕ: Έξι λεπτά απόλυτης ασυνεννοησίας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator