Θαύμα! Το ΠΑΣΟΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Volkswagen !!!

0


Στο ΠΑΣΟΚ έψαξαν, ξαναέψαξαν, έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα σεντούκια και τα συρτάρια της Χαριλάου Τρικούπη και στοιχείο δεν βρήκαν που να συνδέει το Κίνημα με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία...

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη δήλωσαν με ανακούφιση ότι "επιτέλους να και ένα σκάνδαλο στο οποίο δεν εμπλεκόμαστε. Δεν έχουμε καμία σχέση με κινητήρες ντίζελ".

Στελέχη της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας όταν ρωτήθηκαν σχετικά αναρωτήθηκαν "ποιο είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ". Φήμες αναφέρουν ότι ο κύριος Χριστοφοράκος της πατριώτισσας Siemens επικοινώνησε μαζί τους για να τους δώσει σχετικές πληροφορίες. Τα στελέχη της Volkswagen έμειναν άφωνα που τους ξέφυγαν τόσα χρόνια αυτοί οι άξιοι συνεργάτες. "Έχει κι ο καπιταλισμός αδυναμίες" μονολογούσαν...

http://left.gr/news/thayma-pasok-den-empleketai-sto-skandalo-tis-volkswagen
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θαύμα! Το ΠΑΣΟΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Volkswagen !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator