Ντιμπέιτ: Απίστευτη απάντηση από τη Γεννηματά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ: «Δεν αφορά τον ελληνικό λαό» !!! (video)

0


«Δεν αφορά τον ελληνικό λαό» ήταν η απίστευτη απάντηση που έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ, για την κακοδιαχείριση και το πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος.
«Το πόρισμα έχει πάει στον εισαγγελέα και γίνονται έρευνες» δήλωσε η κ. Γεννηματά, ερωτώμενη αν θα δοθεί στη δημοσιότητα.
«Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου σε βάρος κάποιου... Σπαταλάμε χρόνο για μια ερώτηση που δεν αφορά τον λαό» ισχυρίστηκε η κ. Γεννηματά, σε μια εμφανή προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντιμπέιτ: Απίστευτη απάντηση από τη Γεννηματά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ: «Δεν αφορά τον ελληνικό λαό» !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator