Η Τασία Χριστοδουλοπούλου σε ένα ακόμη ρεσιτάλ βλακείας (video)

0


Προσοχή, παιδιά, για να μην υπάρξει παρερμηνεία: Η ερώτηση που της ετέθη, ήταν αν οι πρόσφυγες κάνουν μόνο ζημιά στην ελληνική οικονομία, άρα ήταν ξεκάθαρο ότι η απάντησή της σκοπό είχε να επιβεβαιώσει το αντίθετο. Δεν είναι ότι κάτι άλλο ήθελε να πει, ότι βάζουμε λόγια στο στόμα της, είναι προφανές πως ό,τι δήλωσε το δήλωσε νομίζοντας ότι αποτελεί θετική νότα στην όλη ιστορία. Και για να μας διαβεβαιώσει ότι οι πρόσφυγες δεν κάνουν κακό στην οικονομία, μας ενημερώνει ότι τα νησιά πλούτισαν με την άφιξή τους (όπου πλουτισμός, βάλτε τη στυγνή εκμετάλλευση και αισχροκέρδεια ορισμένων ντόπιων εις βάρος τους). Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να σταματήσει τις συνεντεύξεις; Όχι να αλλάξει ρότα, απλά να σταματήσει να μιλάει.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Τασία Χριστοδουλοπούλου σε ένα ακόμη ρεσιτάλ βλακείας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator