MARE WEST: Ολοήμερη γιορτή εγκαινίων!

0





MARE WEST
Ολοήμερη γιορτή εγκαινίων!
Σάββατο 17 Οκτωβρίου, μην πας μακριά και έλα και εσύ στο πάρτι του MareWest!
(Κόρινθος, 30 Σεπτεμβρίου 2015): Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 το εμπορικό πάρκο MAREWEST, ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του με μία εντυπωσιακή γιορτή εγκαινίων και προσκαλεί το κοινό σε ένα ολοήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, το εμπορικό πάρκο έχει οργανώσει πολλαπλές δραστηριότητες ενώ η ημέρα θα κλείσει με μία ανεπανάληπτη συναυλία με τον μοναδικό international playboy και τη μπάντα του Tonis Sfinos & The Playmates σε στροβιλιστικούς ρυθμούς 60's, 70's και 80's!!!!
Από το πρωί του Σαββάτου, το MareWest θα διασκεδάσει τους επισκέπτες του με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εντυπωσιακή παντομίμα ανθρώπινης μαριονέτας, τον παραδοσιακό και αγαπημένο καραγκιόζη, παιχνίδι με τους αγαπημένους ήρωες lalaloopsy και χελωνονιντζάκια, ζογκλέρ, κεφάτους ξυλοπόδαρους και ακροβατικά!
Η μέρα θα συνεχιστεί με εργαστήριο κατασκευών και τρελο-μπαλονά, facepainting, ταχυδακτυλουργό, τρενάκι για διασκεδαστικές βόλτες σε όλο το εμπορικό πάρκο για τους μικρούς του φίλους και ένα δυναμικό cheerleader show.
Τη μουσική της ημέρας έχει αναλάβει η ομάδα του Join radio με ταλαντούχους DJs και την αγαπημένη Αφροδίτη Σημίτη. 
Η γιορτή θα κορυφωθεί με ένα πάρτι με πολύ κέφι με τον μετρ της διασκέδασης, τον τυφώνα της λεβάντας ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ!
Παράλληλα τα καταστήματα του εμπορικού πάρκου Mare West θα λειτουργούν κανονικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τα ψώνια τους σε μία γιορτινή και κεφάτη ατμόσφαιρα.
Στη γιορτή του Mare West είστε όλοι καλεσμένοι για μία ξέγνοιαστη ημέρα, όλο χαμόγελα!

MAREWEST, μην πας μακριά… η μεγαλύτερη γιορτή είναι δίπλα σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της ημέρας των εγκαινίων παρακαλώ επισκεφτείτε το www.marewest.gr.



Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST
- Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
- Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
- Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
- Parking: 800 δωρεάν θέσεις 
- Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια 
- Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
- Parking ποδηλάτων
- Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες


Σχετικά με την ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η εταιρία ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αποτελεί τον φορέα ανάπτυξης και διαχείρισης του εμπορικού πάρκου MAREWEST και επιβλέπει όλη τη λειτουργία του πάρκου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με :

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST
www.marewest.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 212 222 1700

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "MARE WEST: Ολοήμερη γιορτή εγκαινίων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator