MARE WEST- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

0


Το πρώτο εμπορικό πάρκο στην περιοχή της Κορίνθου, ξεκινησε την πρώτη φάση λειτουργίας του σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το MAREWEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκοδιεθνών προδιαγραφών στην περιοχή της Κορίνθου ανοίξε τις πόρτες του σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2015 και υποδέχεται το κοινό στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του, 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης για μία βόλτα σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα.
Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MAREWEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσουσυμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.
Το εμπορικό πάρκο MAREWEST ξεκινάει την πρώτη φάση της λειτουργίας του σήμερα με παρουσία του Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και επιλεγμένων καταστημάτων ένδυσης, αξεσουάρ, καλλυντικών και υπηρεσιών για να συμπληρώσουν οι καταναλωτές τις αγορές τους. Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους του εμπορικού πάρκου MAREWEST θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία εντυπωσιακός παιδότοπος με φύλαξη με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για ανέμελο παιχνίδι.
Η βόλτα στο MAREWESTθα συμπληρώνεται από τα καταστήματα εστίασης, για μία στάση ξεκούρασης με θέα τη θάλασσα.
Οι πόρτες του εμπορικού πάρκου MAREWEST ανοίξαν και σηματοδοτούν την πρώτη φάση της λειτουργίας του ενώ η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων θα συνεχίσει σταδιακά, με βάση και τον προγραμματισμό λειτουργίας των υπόλοιπων μισθωτών.
Στόχος του εμπορικού πάρκου MAREWESTείναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων αλλάκαι των παραθεριστών της περιοχής, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδομε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.
MAREWEST
Mην πας μακριά!


Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικόπάρκο MAREWEST

- Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
- Ωράριο λειτουργίαςεμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
- Ωράριο λειτουργίας SupermarketΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
- Parking: 800 δωρεάν θέσεις
- Βρέφη: χώροι φροντίδας καιεύκολη πρόσβαση σε καρότσια
- Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
- Parkingποδηλάτων
- Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες















ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "MARE WEST- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator