DEBATE: Ο Πάνος Καμμένος μπερδεύει την τρολιά με την πραγματικότητα (VIDEO)

0



Ο Πάνος Καμμένος είναι ο κλασσικός τύπος που θα ήταν καλύτερα για όλους μας να μην καταλάβαινε τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί. Λυσσαλέος αναπαραγωγέας hoaxes, παλαιότερα είχε λύσει το ζήτημα της εθνικότητας των κοιτασμάτων ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ.

Στο αποψινό debate έβαλε τα πράγματα στη θέση τους διαβάζοντας (ως αληθινές) ψεύτικες παιδικές εκθέσεις που είχε φτιάξει ο @beatBukowski:



Να η έκθεση που διάβασε ο Καμμένος στο debate:

(Ίσως φαντάστηκε οτι την έκθεση την έγραψε ένα από τα πέντε παιδιά του ο μικρός Αλέξης.)

Ο beatBukowski είχε και άλλα που μάλλον ο Καμμένος δεν πρόλαβε να διαβάσει






:

Εμείς τις εκθέσεις τις βρήκαμε στο Provocateur.
Ο Καμμένος τις βρήκε στον Κ Υ Β Ε Ρ Ν Ο Χ Ω Ρ Ο.

http://luben.tv/stream/62087
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "DEBATE: Ο Πάνος Καμμένος μπερδεύει την τρολιά με την πραγματικότητα (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator